Betalingsmåter

e-Faktura

Du mottar faktura fra Statkraft Varme AS rett i nettbanken din i stedet for i postkassa. Fakturaen er ferdigutfylt, du slipper å taste KID, kontonummer, beløp og forfallsdato når du skal betale, men du har mulighet til å endre både forfallsdato, beløp og kontonummer som skal belastes (forutsatt at du har flere kontoer i den aktuelle banken).

Avtale om eFaktura oppretter du i din nettbank.

For å inngå avtale om eFaktura trenger du din eFaktura referanse, den vil du finne på fakturaen fra oss. Ytterligere informasjon om eFaktura finner du på nets.

AvtaleGiro

AvtaleGiro er en tjeneste for automatisk betaling av faste regninger. Før forfall mottar du et skriftlig varsel om kommende faktura. Oversikten viser spesifisert beløp, betalingsmottaker og dato for betaling. På forfall belaster banken din konto for avtalte beløp, og overfører dette til oss. Du har mulighet til å stoppe betalingen, om du skulle ha behov for det.

Ønsker du AvtaleGiro må du ta kontakt med din bankforbindelse. Ta med en faktura fra oss, slik at banken får opplysninger om blant annet KID-nummeret. Banken vil da sørge for at dine framtidige faktura fra oss betales automatisk med AvtaleGiro. Ytterligere informasjon om AvtaleGiro finner du på nets.