Kunnskapssenteret for fjernvarme og urban energi

Fjernvarme er urban energi i praksis. Mye har skjedd siden det i romertiden ble brukt oppvarmet vann som varmekilde i badehus, til det i dag utvikles nye bydeler med lavtemperaturnett som benytter lokal overskuddsenergi.

Vi mennesker flytter oss stadig nærmere hverandre, og befolker byer og tettsteder som aldri før. Da er det viktig at energien som skal gi oss varme i hus og bygg, snøfrie gater og mer, er både miljøvennlig og kostnadseffektiv. Fjernvarme utnytter overskuddsenergi i samfunnet, kortreist energi som ellers ville ha gått til spille.


Kunnskapssenteret er delt opp i fem kategorier slik at du enkelt skal kunne finne frem til den informasjonen du leter etter. Hvis du har noen spørsmål i forbindelse med fjernvarme og urban energi, kan du ta kontakt med kundeservice eller en av våre selgere

I tvil om hvor du skal starte? Vi har skapt en kunnskapsreise for energirådgivere og andre med interesse for fjernvarme. Meld deg på kunnskapsreisen og få den viten, du trenger rett i innboksen din.