Min side

Vi er glade for å introdusere Min Side, vår nye kundeportal som representerer et stort skritt framover for våre digitale tjenester. Min Side vil være den primære plattformen for både private kunder og bedrifter, og den vil tilpasse seg sømløst til brukerens enhet, enten det er en PC, nettbrett eller mobil.

 

Min Side vil erstatte våre tidligere løsninger, inkludert "Din Side," Kunde-App og Energiguiden, og vil samle alle disse funksjonene på ett sted for å gjøre det enklere og mer praktisk for våre kunder å få tilgang til relevant informasjon eller opprette kontakt med vårt kundeserviceteam.

 

Her finner du oversikter som:

  • Ditt abonnement, 
  • Dine fakturaer; fakturakopi, utsettelser
  • Sammenstilling økonomi / forbruk måned for måned
  • Forbruk vist sammen med andre valgfrie parametre som Delta T, tur/retur temperatur, m3 eller maks effekt. 
  • Bærekraftsvisning: Din fornybarandel og CO2 utslipp

 

 

Bruk for hjelp?

Vi forstår at det kan oppstå spørsmål når du begynner å navigere i vår nye portal. Vårt kundeserviceteam står klare til å hjelpe deg med hva du måtte trenge.

 

Opprett bruker

Du må opprette bruker første gang du åpner Min Side. Det er viktig at du bruker en e-postadresse som brukernavn som samsvarer med den epostadressen vi har registrert på ditt kundeforhold. Her finner du mer informasjon om hvordan du oppretter ny bruker på Min Side.

 

 

Kundeservice

Telefon +47 91502450

Mandag - fredag kl. 09-11, 12-15

 

Epost: kundeservice@statkraftvarme.com

 

I denne videoen gir vi deg et raskt overblikk over de viktigste funksjonene i Min Side