Statkraft Varme vokser i Moss

21 Apr, 2021

Statkraft Varme har signert to nye avtaler med Höegh Eiendom om varmeleveranse til i alt 85 leiligheter i den nye spennende bydelen, Verket, i Moss. Leilighetsbyggene ligger praktisk plassert i nærheten av sjøen, byen, brygge og badestrand.

De to byggene er: 

  • Verket Moss AS - Papirhuset, som inkluderer 34 leiligheter med vannbårene bad. Bygget får en takhage med drivhus og ute-kjøkken, som kan benyttes av alle beboere. Prosjektet blir sertifisert på nivået BREEAM-NOR Very Good.
  • Verket Bolig AS - Verket Brygge, som inkluderer 51 leiligheter med vannbårene bad.

Vi opplever at BREEAM-NOR miljøsertifiserings-system for bygg, blir mer og mer viktig i våre prosjekter. Mer informasjon om BREEAM.

 

Bydelen "Verket" i Moss

På tomten til gamle Moss Jernverk, er Höegh Eiendom i full gang med å utvikle en ny og levende bydel, som passende nok har fått navnet Verket. Den nye bydelen blir en attraktiv forlengelse av dagens sentrum i Moss med boliger, handel og næringsvirksomhet, og ikke minst et pulserende liv!

Vi har mulighet for å levere fjernvarme og fjernkjøling til alle kunder i bydelen som ønsker det. Mer informasjon om Verket.