Slik oppnår du høy BREEAM-sertifisering med fjernvarme

Miljøsertifisering av bygg er en økende trend, og et viktig bidrag på veien mot nullutslippssamfunnet. Bruker du fjernvarme riktig, gir det deg flere poeng på veien mot et høyt sertifisert bygg.

Registrer deg og motta lenke til opptak fra webinaret på e-post

BREEAM krever dokumentasjon innenfor totalt ni kategorier. Fjernvarme kan gi deg poeng innen tre av disse. Daan Bonstra i Norconsult og Jørgen Nordahl i Statkraft Varme tar deg gjennom hvordan du oppnår høy BREEAM-sertifisering med fjernvarme.De vil også gå igjennom noen helt konkrete eksempler på bygg som har lyktes med å oppnå høy BREEAM-sertifisering.

Med fjernvarme kan du oppnå poeng innen:

Ledelse (MAN)
Energi (ENE)
Forurensning (POL)
Se opptak fra webinaret, og bli  klokere på miljøsertifisering og hvordan fjernvarme kan bidra positivt til miljøsertifisering av bygg.

Bilde av Jørgen Nordahl

Jørgen Nordahl erleder for produkt og merkevare i Statkraft Varme og brenner for å fortelle om fjernvarme og mulighetene rundt overskuddsenergi. Han har sett utviklingen av teknologien på nært hold, og vet hva vi kan forvente oss av muligheter i nær fremtid.

Bilde av Daan Boonstra

Daan Boonstra er rådgiver innen bygningsfysikk og bærekraftige bygg i Norconsult. Han er ekspert på energiberegninger og miljøsertifiseringer og godkjent rådgiver som BREEAM-NOR-AP.

Registrer deg og motta lenke til opptak fra webinaret på e-post

Ved å innsende dette skjema samtykker du til at Statkraft kan lagre dine data og kontakte deg med henblikk på salg. Se mere i våres personvernspolitikk