Kundereferanser og erfaringer med fjernvarme

Er du nysgjerrig på fjernvarme og på leting etter mer informasjon? Her finner du historier om flere som har valgt overskuddsenergi fra fjernvarme som sin kilde til oppvarming.

Les om individuell måling for privatpersoner i leilighetskomplekser, eller om avanserte energiløsninger som utnytter spillvarmen fra nærliggende industrier. Begge endene av skalaen er like aktuelle når man skal legge planer for nye, bærekraftige, fleksible og fremtidsrettede energiløsninger med fjernvarme. 
 
Kundereferansene er delt opp i fire ulike kategorier slik at du enkelt skal kunne finne frem til det du leter etter. Hvis du har noen spørsmål i forbindelse med fjernvarme for ditt bygg, kan du ta kontakt med vårt sentralbord, eller bestille et møte med en av våre energirådgivere (for utbyggere). 

Energieffektive boliger - erfaringer med fjernvarme

Her kan du lese om private boliger og boligprosjekter som har fjernvarme som sin hovedkilde til oppvarming.

Les mer

Uteområder erfaringer med fjernvarme

Uteområder som kunstgressbaner, bytorg og parkeringsplasser, kan med fordel oppvarmes med fjernvarme for å holde det fritt for snø og is. Her kan du lese om de som har valgt fjernvarme som kilde for oppvarming av uteområdene sine, og hvordan de trives med det

Les mer